Jeg hater å trene på 3T!

3tIkke slik å forstå at det er noe galt med 3T som selskap. Jeg er i bunn og grunn sjeleglad for de fantastiske tilbud som de gir til de som går der. Men jeg hater å trene! Det er ikke min greie! Likevel går jeg der par-tre ganger i uka sammen med kona. Ikke fordi jeg har lyst, men fordi jeg må. Jeg innser at mitt stillesittende liv krever et alternativ i form av mosjon. Jeg kunne nok gjøre andre mosjonsting enn å gå på 3T. Men det opplegget jeg fikk der av min personlige trener der, gjør at jeg holder meg sånn noenlunde i live.

Men etterhvert har jeg nok modifisert planen noe som min personlige trener gav meg.

Jeg oppdaget at man blir like svett av å varme opp i badstua som å springe på tredemølla. Siden det er mindre stress med badstua, foretrakk jeg å bruke den. Videre var heisen praktisk etterhvert for å komme meg opp i treningssalen enn å gå de to etasjene med trapper fra garderoben. Etterhvert tok likevel tredemølla over. Jeg fant ut hvor grensen for mye jeg måtte trene uten å svette. Ti minutter spasering på tredemølla var greit. Deretter noen få øvelser på apparatene. Så var treningsperioden over, og jeg kunne skifte uten å trenge å dusje siden jeg ikke ble svett. I stedet fikk jeg en hyrdestund i kafeteriavdelingen med PCen mens kona gjorde seg ferdig med sine øvelser. Hun er mer seriøs med øvelsene enn hva jeg er.

Egentlig synes jeg det er kuulere med et kafebesøk på Sirkus Shoppingsenter enn denne 3T-treninga..

Dette innlegget ble publisert i Hverdagshistorier. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *