Sorry, Disneyland Paris

disneySorry, Disneyland Paris. Dette var ikke den store opplevelsen. Etter å ha betalt 90 euro per person .- 856 kroner – for billetten var det lite opplevelsesvaluta å hente for pengene. Vi sto nesten halvannen time i kø for å se visuelle effekter i Disneyfilmer, Det var ikke verdt opplevelsen i det hele tatt! I selve Disneyparken var det over en time i kø til de fleste høydepunktene. Det førte kun til en spasertur gjennom parken for å se alt fra yttersiden. Jeg har aldri sett så mye folk som på dette stedet denne søndag formiddagen , – utenom sesongen. Hva er det som får folk til å dra hit for å betale så mye for så lite? Men som motvekt må det likevel sies at stedet bærer preg av et fantastisk håndverk..

Dette innlegget ble publisert i Hverdagshistorier, Samfunn og politikk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *